March 31, 2019

A.s. zaterdag is er weer een gezellige dagcursus schminken. Altijd al willen leren schminken? Je altijd al afgevraagd hoe ze dat zo snel doen en dan met alle die mooie kleuren? Tips eb trucs leren om snel te kunnen beginnen? Kom dan 6 april gezellig meedoen. Kosten zij...

December 28, 2018

Vandaag, morgen en overmorgen kun je je laten schminken door Wompel Pompel en door Grime de la grime in de Schouwburg Odeon van de Zwolse theaters.
Welk sprookjesfiguur wordt jij? Kom je verkleed? Super tof, zien we je daar😃 

December 13, 2018

Vanavond gezellig Kerstfair Wapserveen. Van 17.30 tot 20.30 kun je je laten schminken en/of een glittertattoo laten zetten. Komen jullie ook?!
Tot straks🎅🏻😀 

December 5, 2018

Aanstaande zaterdag 8 december is er een gezellige kerstmarkt in Vledder. Van 14.00 tot 16.00 kun je je laten schminken in de bibliotheek. Wordt het rudolf of een leuke sneeuwpop of misschien wel een ijsprinses? Laat je omtoveren en geniet van de kerstbeleving! Zien we...

December 1, 2018

Hebben jullie het gezien, ballonnenpiet wompel was in Almelo. 

Het was een gezellig druk feestje in het tuincentrum. 

Ballonnenpiet heeft zelfs dit keer de mijter van sinterklaas gemaakt! Knap hé! 

November 25, 2018

Vandaag al vroeg in de veren! 8.30 in Hilversum aan het schminken. Wat een feest was het met alle pieten en sinterklaas. 

Echt super geslaagde schmink dag!!!!

November 24, 2018

Vandaag gezellig ballonnetjes gemaakt in Stadskanaal. 

Wat waren jullie gezellig en zagen jullie er prachtig uit. Veel waren er zelf ook pietje, echt super leuk! We hebben gezongen met zang piet en gekkigheid uitgehaald met deugniet piet. Die gekke piet bleef maar al ju...

November 21, 2018

De nieuwe data voor de cursussen staan er weer op voor het nieuwe jaar. 

Twee nieuwe workshops gaan er in 2019 bijkomen, namelijk de workshop eenhoorns dmv splitcake en de workshop snelschminken. Voor deze workshops heb je wel iets aan schmink ervaring nodig.

Momenteel z...

November 21, 2018

Sinds 17 november zijn Sinterklaas en zijn pieten weer in Nederland. 

Gelukkig is ook Ballonpiet weer meegekomen dit jaar en kan je die op verschillende plekken weer komen begroeten de komende periode en een mooie ballon komen halen! 

Via Ballonartiest Wompie heeft de ba...

April 17, 2018

Gezellig samen met je dochter of zoon op schminkcursus tijdens de meivakantie in Wapserveen! Samen gezellig allerlei schminkbeginsels leren!

Please reload

Volg ons
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square