Kraomschudden Holtingerveld 2 april 2018

Kom je ook kijken naar de nieuwe aanwinst van de Stichting Holtinger Schaapskudde? Zoals elk jaar is het een gezellige boel op 2e Paasdag bij de schaapskooi. Behalve lammetjes bewonderen is er natuurlijk nog veel meer te beleven! Dit jaar staat o.a. het team van Wompel Pompel Schminkfestijn met wel 4 personen klaar om jullie om te toveren in vlinders, dino's, tijgers, elfjes of misschien wel een eenhoorn! Ook hebben we dit jaar de glittertattoo's mee en kun je een mooie tijdelijke tattoo laten zetten.

Dus zien we jullie daar op 2e paasdag van 12.00-16.00! Lijkt ons en de lammetjes echt super gezellig!!!!

#schaapskudde #grimeren #schminken #2epaasdag #kraomschudden #glittertattoos #kinderactiviteit #havelte #drenthe #holtingerveld #kindervermaak

Uitgelichte berichten
Recente berichten